טיול קולינרי עם קורס היסטוריה ADAMA אדמה ביסטרו בזכרון יעקב

 
אדמה ביסטרו - ADAMA
 
 
 
מלבד ההיסטוריה הייחודית של זיכרון יעקב, יש בזיכרון פנינות קולינריות שכדאי להכיר!

סיור קולינרי עם קורט היסטוריה

נערוך סיור רגלי קליל וקסום, נכיר סוגי קפה, נבדוק מי מכין את השטרודל הכי טעים, ונלמד מה ההבדלים בין פסטה בעבודת יד לפסטה מהסופר.

נפתח את הסיור בטעימות של קפה איכותי בבלנד ייחודי המוכן במקום, נמשיך לחנות המפעל של הגרמנים, שם נטעם עוגות שטרודל מיוחדות וריבות המיוצרות מחומרים טבעיים בלבד, נעבור במסעדת מנואלה שבה נדב יחכה לנו עם טעימת פסטות בעבודת יד, נטעם מאפה ייחודי המוכן במקום, ונקנח במסעדת ADAMA, שבה תחכה לנו ארוחה מלאה עם מבחר המנות המפורסמות של הבקתה הקולינרית.

הסיור נמשך כשעה וחצי ומתחיל ברחבת החנייה של רחוב המייסדים.

מסלול הסיור:
  • יד למייסדים – סיפור ההגעה של העלייה הראשונה
  • קפה קילימנג'רו
  • אופציה לחנות המפעל של יקב תשבי
  • מדרחוב זיכרון – עצירה במרכז מבקרים של תות נייר הכרות עם תהליך ייצור הנייר בעבודת יד, כניסה לחצר וילדר-חצר איכרים משופצת
  • כניסה לחנות אנט ברטה – מוצרי המזון המיוחדים של הגרמנים עם טעימות שטרודל, טעימות פסטה ועוד
  • ביקור בבית הכנסת העתיק של זיכרון יעקב
  • אפשרות לשילוב טעימות וסיור יין במרתפי היין העתיקים של יקבי כרמל בתוספת תשלום
  • סיום בגבעת זמרין העתיקה בה הכול התחיל, שם מחכה לכם ארוחה מפנקת במסעדת ADAMA

מתי?
רק באמצע השבוע בכל שעה בתיאום מראש

כמה זמן?
כשעתיים וחצי עד שלוש

כמה אנשים?
מינימום 10 משתתפים ועד 16 משתתפים

מחיר:
105 ש"ח לאדם

לחבילת סיור וארוחה התקשרו: 054-4315094