סדנאות בישול ADAMA אדמה ביסטרו בזכרון יעקב

 
אדמה ביסטרו - ADAMA
 
 
 
 
 
 
 
סדנאות בישול בבקתה הקולינארית אדמה

בבקתה הקולינארית נהנים מחוויית אירוח ואוכל משובח, וגם מהאפשרות ללמוד איך לעשות את זה בעצמכם כמו המקצוענים!
בערב חווייתי הכולל ארוחה מלאה, יין ללא הגבלה תבשלו ותקבלו טיפים מקצועיים, מתכונים ייחודיים ובילוי נפלא!
סדנאות הבישול של אדמה- חוויה מעולם אחר!
סדנאות בישול לימי כיף משפחתיים וגיבוש עובדים למינימום 10 משתתפים.
את הסדנאות מעבירים טובי השפים בתחומם!
מתי: כל יום שלישי פעם בשבועיים.
סדנא להכנת ניוקי ביתי משובח עם מבחר תוספות

ערב חווייתי על הסודות הקטנים להכנת ניוקי מושלמים כמו במסעדה!
בבקתה הקולינארית אדמה, תוכלו בנוסף לארוחה איכותית, ללמוד מהשפים הטובים ביותר את סודות הכנת המנות כמו במסעדה.
אחת המנות המבוקשות ביותר היא הניוקי הנימוח שלנו. בסדנא תלמדו כיצד להכין ניוקי במבחר הגשות, ובסופה כמובן גם לטעום את מעשה ידיכם.
במהלך הסדנא תיהנו מיין טוב וסלטים. כשלוש שעות של חוויה נהדרת לחברים או משפחה!

במרחק חצי שעה נסיעה מהמרכז, תוכלו ליהנות מערב מרתק ומגבש באווירת חו"ל, עם ארוחה במסעדה מהטובות בארץ.

סדנא חווייתית להכנת דגים

בסדנת נכין שפע של מנות המתבססות על דגים מקומיים. נלמד על מבנה הדג, טכניקות פילוט, חיתוך, טיפול ואחסון דגים טריים.
נכין צירים ורטבים מתאימים.
ניישם מספר שיטות בישול (כבישה, אידוי, צלייה, אפייה ובישול).
נכיר מספר סוגי דגים, היכן מומלץ לקנות.
כמובן, נזכה בארוחת דגים ים-תיכונית עשירה, ובחוברת מתכונים.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה בתפריט?
• קבלת פנים עם לחמי מחמצת חמים מהתנור
• סביצ'ה /קרפציו דג/ גרבלקס
• סלמון בתערובת תבלינים ארומטיים
• חריימה דגים חריף
• לקינוח – קראמבל תפוחים
סדנא מתוקה - סדנא להכנת קינוחים בקלי קלות כמו במסעדות

קינוחי מסעדות חייבים להיות מדהימים, טעימים במיוחד, מהירים להוצאה ועם טוויסט משגע שיפיל כל לקוח מהכיסא-
אחרי סדנה כזו יהיה לכם קל להרשים את האורחים שלכם עם קינוח ממש כמו במסעדה, אצלכם בבית!

הסדנה תתחיל עם פתיחים ולחמים.הסדנא היא סדנא חווייתית מעשית, נלמד בסדנה טכניקות להכנת חלק מהמרכיבים הבאים:
מוס גבינה וצימוקים לבנים, ג׳ל תפוח, מוס שוקולד, קראמבל תבלינים, רוטב טופי, קרם ברולה, סופלה שוקולד וחמוציות.

על ידי שימוש במרכיבים אלו נכין שלושה קינוחים עיקריים :
  • סופלה שוקולד
  • קרם ברולה
  • מוס גבינה
כל אחד מהקינוחים הללו ילווה בתוספות מדליקות ומתוקות.
וכמובן - דגשים על צלחות נכון וחיבור של טעמים וטקסטורות.