סדנה מתוקה ADAMA אדמה ביסטרו בזכרון יעקב

 
אדמה ביסטרו - ADAMA
 
 
 
בואו ללמוד את סודות האפייה שלא תגלו בשום מקום אחר!
הצטרפו לאחת הסדנאות שלנו ב-BAKEOFF ADAMA

אנו מקיימים סדנאות חווייתיות הכוללות התנסות אישית של כל משתתף באפיית מספר סוגי לחמים אישיים. הסדנאות מתקיימות בהנחיית שפית קונדיטורית מזיכרון יעקב, שאחראית לאפיית הלחמים הנהדרים של מסעדת ADAMA. היא מתבלת את הסדנה בהומור והתוצאה היא פשוט הנאה צרופה!

הסדנאות שלנו
אפיית לחמים – במהלך הסדנה יתנסו המשתתפים בתהליך אפיית הלחם הבסיסי – זמני התפחה, מרקם הבצק, זמני אפייה, לאחר מכן יתנסו באפיית פוקצ'ות.
כל משתתף מקבל בסוף הסדנה את מאפה ידיו.

סדנא מתוקה – המשתתפים יכינו מיני קינוחים בכוסיות קינוחים חד פעמיות, כך שיוכלו לקחת איתם את מה שהכינו. המשתתפים יכינו כ- 3 סוגים: לפי הזמן שיעמוד לרשותם וקצב ההתקדמות. בין הקינוחים שיוכנו- מוס שוקולד, מוס גבינה ועוד.

בונוס!
בסוף הסדנה יקבלו המשתתפים את מאפה ידיהם איתם, וכן מתכונים של הלחמים או הקינוחים.

היכן הסדנה מתקיימת?
הסדנה נערכת במתחם הפטיו הקסום שלנו, שפונה לגינת התבלינים של מסעדת ADAMA.

כמה משתתפים?
מינימום 20 משתתפים. בסדנה יחולקו לקבוצות של עד 10 משתתפים, כשכל קבוצה תקבל עמדה ובה כל המצרכים וכלי ההכנה הדרושים. מקסימום 70 משתתפים בו זמנית.

משך הסדנה
כל סדנה נמשכת כשעה וחצי-שעתיים, בהתאם לזמן שיוקצב ושיקבע מראש.

מחירים
80 ש"ח+מע"מ למשתתף (מינימום 1600 ש"ח+מע"מ).
מעל 40 משתתפים? 75 ש"ח למשתתף.
מקסימום 70 משתתפים.

לפרטים נוספים:
אדמה 04-6293183 שלוחה 1 או 054-4315094 דגנית
פקס: 153544315094