פתיחים/ מנות ראשונות

 
מרק דגים
 
36
 
 
*חציל קלוי
 
38
 
עם עדשים, בשר טלה, ירקות קלויים וטחינה גולמית
 
סביצה דג ים
 
39
 
טוביקו בליווי ויניגרט שומשום בשמן זית ולימון
 
קרפצ'יו סינטה
 
44
 
עם גבינת דנהבלו סלט שורשים,פרמג'ן ושמן זית
 
*סלט ישראלי שורשי
 
38
 
 
*סלט אנדיב עם גבינה כחולה
 
46
 
 
*סלט בטטה ודלורית
 
46
 
עם עגבניות מיובשות, לבבות חסה, ללא ג'עלה
 

מנות ביניים

 
*ריזוטו ארבוריו
 
68
 
עם עגבניות, בזיליקום, צנוברים
 
סלט פירות ים קר
 
58
 
עם לבנה בזיליקום שרימפסים, עגבניות שמש וצלפים
 

מנות עיקריות

 
פילה מוסר ים
 
116
 
עם דלעת צלויה בסילאן, פירה תפו"א וחרדל, עם קרם פטריות
 
קונפי שוק אווז
 
108
 
צלוי, פירה דלורית ומרווה, סלקים צלויים ורוטב יין וחמוציות
 
פילה דג ים
 
86
 
על ברוטב עגבניות לימון עם פירה קטיפתי
 
קדירת פירות ים
 
104
 
עם פלפלים ברוטב עגבניות וציר סרטנים
 
מוסר ים
 
108
 
עם גרטן תפ"א, שומר וקרם סלרי
 
אנטריקוט אנגוס
 
122
 
300 ג' עשוי בגריל ברוטב יין אדום עם פירה וירק
 
פילה עגל טרי
 
147
 
עם פונדו כרישה פטריית מלך
תוספות כמנה עיקרית: ריזוטו בורגול, פירה דלורית ומרווה עם סלקים צלויים
 

מנת ילדים

 
מנות ילדים
 
40
 
המבורגר אדמה בתוספת סירות תפ"א צלויים (ללא לחמניה)
 

MENU

 
Cold gazpacho soup
 
36
 
 
Red Fish soup
 
46
 
with parsley
 
Roasted eggplant
 
38
 
with minced lamb meat and lentils
 
Beef Carpaccio, tartar style
 
44
 
with roots salad and citrus sauce
 
Red tuna ceviche
 
39
 
with onion, eggplant and coriander
 
Endive salad
 
46
 
with danablue cheese and beet root
 
Crispy Sweet potato and squash salad
 
46
 
with lettuce, sundried tomatoes
 
Israeli salad
 
38
 
with tomato, cucumber, onion, parsley and olives
 

 
Cold Shrimps salad
 
58
 
with labane
 
Risotto Arborio
 
68
 
with tomatoes, basil and pine nuts
 
Tortellini stuffed
 
52
 
with slow cooked meat \ veggies and garlic confit
 

 
"ADAMA" gnocchi
 
68
 
with porcini mushroom
 
Sea Bass or Dennis fillet
 
97
 
on wheat groats risotto, served with puree and tomato vinaigrette
 
Corvina fillet
 
116
 
with baked squash, potatoe and mustard pure' and mushroom cream
 
Shrimps pastry and stir fried shrimps
 
88
 
with leaves and butter sauce
 
Sea-food casserole
 
118
 
with calamari, oysters and shrimps in sage sauce
 
Beef stew
 
89
 
with gnocchi, asparagus and cherry tomatoes
 
Goose thigh confit
 
108
 
with squash and sage pure', grilled beet and cranberry
 
Angus entrecote
 
122
 
wine sauce with potato puree and selection of veggies
 
Beef fillet
 
147
 
served on leek fondu, caramelized shallot and mushroom
 
House bread with tapenade
 
12